contact

Jouw loopbaan in de juiste richting

Jouw vraag is mijn vertrekpunt
Het werken in onze huidige tijd geeft nieuwe uitdagingen. Mensen moeten zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun ontwikkelingsproces. Als coach ben ik dienend aan dat proces als sparringpartner, reisleider en adviseur. Doel daarbij is dat mensen in hun eigen spoor blijven in een samenleving die steeds minder houvast geeft. Jouw vraag is daarbij mijn vertrekpunt. Daarbij verbind ik de praktijk met diverse doorleefde theorieën. Door middel van coaching-sessies, oefeningen en huiswerkopdrachten streven wij samen naar een duurzaam resultaat.
 
Ruimte om jezelf te zijn
Ik word enthousiast van het mogen coachen van mensen bij het maken van realistische keuzes en het opstellen, uitvoeren en evalueren van hun actieplan zodat zij op koers blijven in een steeds veranderende samenleving. Ik ondersteun jou met al mijn ervaring in en geef jou de ruimte jezelf te zijn. Zodat jouw gewenste groei binnen handbereik ligt.
 
Kernwaarden
De kernwaarden verantwoordelijkheid, integriteit en zorgzaamheid worden bij Mens en arbeid gehanteerd. Voorbeelden hiervan zijn: afspraken nakomen, open staan voor feedback, doelen bereiken zonder een ander te schaden, zorgen voor de aarde, hard werken en op tijd rust nemen, dagelijks nieuwe ervaringen opdoen en ons realiseren dat we nooit zijn uitgeleerd.
 
Service
Download hier ons privacyreglement
De Internationale Ethische Code is hier te vinden.

VRAGEN? MAIL FRED VAN DAMME
ERVARINGEN
“Fred is een rustige en degelijke coach die situationeel de juiste instrumenten aanreikt.”
“Fred geeft heldere tips die goed zijn toe te passen!”
“Fred weet in loopbaanbegeleiding door middel van tests en (creatieve) opdrachten snel de essenties boven tafel te halen.”
“Ik heb nu structuur gekregen in mijn ambities.”
“Gesprekken met diepgang op hoog niveau waarbij mijn inzichten in wat ik wil en kan, zijn vergroot.”
“De juiste diepgang en de juiste ‘touch’.”
“De sessies geven een goed referentiekader om te werken aan het realiseren van mijn ambities.”
“Ik weet nu beter dan ooit wat ik wil en hoe ik dat ga bereiken.”
“Ik ben voldoende gespiegeld, vrijgelaten in wat belangrijk voor mij was en heb op alles wat ik inbracht goede coaching gehad.”