contact

Optimaliseer de prestaties van uw team met Mens en arbeid Coaching

Ontdek het belang van coaching voor uw medewerkers en transformeer uw werkomgeving. Bij Mens en arbeid zijn we gespecialiseerd in het effectief coachen van medewerkers, waarbij persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staan. Onderzoek toont aan dat coaching niet alleen medewerkers bindt en boeit, maar ook de werkplek interessanter maakt en het potentieel van uw team maximaliseert. Met onze coaching kunnen uw medewerkers hun potentieel beter benutten, wat leidt tot meer werkgeluk en succesvolle werkzaamheden.
 
Voordelen van onze coaching:

– Inzicht in het optimaliseren van potentieel
– Ervaren van meer werkgeluk
– Effectievere prestaties in werkzaamheden
– Omzetten van valkuilen naar sterke punten

Preventief coachen

Wacht niet tot er problemen ontstaan. Onze preventieve coaching voorkomt verzuim door tijdig de persoonlijke ontwikkeling van uw personeel te volgen en te ondersteunen. Hierdoor worden potentiële problemen in een vroeg stadium geïdentificeerd en aangepakt. Wij nemen deze zorgen uit handen en helpen u om uw medewerkers nog beter te laten presteren en ontwikkelen.
 
Waarom kiezen voor een coach die aangesloten is bij een beroepsorganisatie?

Kies voor een coach die continu blijft leren en vakmanschap versterkt. Bij Mens en arbeid voldoen we aan de Internationale Ethische Gedragscode en weet u zeker dat de coach is aangesloten bij de NOBCO. Klachten over onze coaches kunnen worden ingediend bij de Klachtencommissie van de NOBCO. Onze effectiviteit meten en verbeteren we met de online evaluatietool, de Coaching Monitor.

Het coachtraject 

Bij Mens en arbeid richten we ons op loopbaanbegeleiding en het verbeteren van persoonlijke effectiviteit. Met onze jarenlange ervaring bieden we persoonlijke en doelgerichte coachingstrajecten. Een kosteloos kennismakingsgesprek tussen opdrachtgever, medewerker, en coach kan plaatsvinden aan het begin van het traject. Na goedkeuring starten we met een coachingscontract en houden we regelmatige evaluaties gedurende het traject.

Op zoek naar coaching? Neem vrijblijvend contact op met Mens en arbeid en ontdek de voordelen voor uw team.

VRAGEN? MAIL FRED VAN DAMME
ERVARINGEN
“Fred weet in loopbaanbegeleiding door middel van tests en (creatieve) opdrachten snel de essenties boven tafel te halen.”
“Fred geeft heldere tips die goed zijn toe te passen!”
“Fred is een rustige en degelijke coach die situationeel de juiste instrumenten aanreikt.”
“De juiste diepgang en de juiste ‘touch’.”
“Ik heb nu structuur gekregen in mijn ambities.”
“De sessies geven een goed referentiekader om te werken aan het realiseren van mijn ambities.”
“Gesprekken met diepgang op hoog niveau waarbij mijn inzichten in wat ik wil en kan, zijn vergroot.”
“Ik weet nu beter dan ooit wat ik wil en hoe ik dat ga bereiken.”
“Ik ben voldoende gespiegeld, vrijgelaten in wat belangrijk voor mij was en heb op alles wat ik inbracht goede coaching gehad.”