contact

Jouw loopbaan in de juiste richting

Waarom Fred van Damme?
Coachingspraktijk Mens en arbeid ben ik gestart in 2000. Het was tijd voor iets nieuws nadat ik 8 jaar in dienstverband had gewerkt als loopbaanadviseur en re-integratiecoach.

Tijdens mijn loopbaan ontwikkelde ik een passie voor hedendaags timemanagement en concentratie, gecombineerd met ontspanning. Door dit zelf in de praktijk te brengen vind ik mijn balans en werk ik efficiënt. Karakteristiek voor mijn manier van werken is dat ik nauwkeurig waarneem wat anderen doen zodat onderliggende patronen, van waaruit mensen handelen, zichtbaar worden. Het vermogen om op meerdere lagen waar te nemen, zet ik in door het te verbinden met een praktische toepassing van de diverse doorleefde theorieën. En hier kom jij verder mee!

Door mij gevolgde opleidingen zijn onder andere:
HBO Arbeidsmarktpolitiek/ Personeelsbeleid gevolgd door een opleiding Biografisch Coachen. Daarnaast heb ik het certificaat NLP Master Practitioner behaald.

De volgende competenties zijn op mij van toepassing: inlevingsvermogen, betrokkenheid, professionaliteit, betrouwbaarheid, integriteit, hulpvaardigheid. En gelukkig heb ik ook nog gevoel voor humor.


Het themanummer “Kiezen” van ‘Coachlink magazine
In de voorjaarseditie van het blad ‘Coachlink magazine’, is een artikel geplaatst van Angelique Bemelmans en Fred van Damme. Je leest er onder andere over onderwerpen zoals het maken van keuzes in de loopbaan en over burn-out. De situatie wordt zowel belicht vanuit de coach als vanuit de coachee. Heb je het artikel gemist? Lees hier het gratis artikel

VRAGEN? MAIL FRED VAN DAMME
ERVARINGEN
“Fred is een rustige en degelijke coach die situationeel de juiste instrumenten aanreikt.”
“De juiste diepgang en de juiste ‘touch’.”
“Fred geeft heldere tips die goed zijn toe te passen!”
“De sessies geven een goed referentiekader om te werken aan het realiseren van mijn ambities.”
“Fred weet in loopbaanbegeleiding door middel van tests en (creatieve) opdrachten snel de essenties boven tafel te halen.”
“Gesprekken met diepgang op hoog niveau waarbij mijn inzichten in wat ik wil en kan, zijn vergroot.”
“Ik heb nu structuur gekregen in mijn ambities.”
“Ik weet nu beter dan ooit wat ik wil en hoe ik dat ga bereiken.”
“Ik ben voldoende gespiegeld, vrijgelaten in wat belangrijk voor mij was en heb op alles wat ik inbracht goede coaching gehad.”